İşi kişiselleştirmeye çalışıyorsunuz. Bugüne kadar şahsınıza hiç yorum yapmadım. Hiç de karalamaya çalışmadım. Ancak iddialarınızı ve iddialı üslubuzunu bir çok kaz eleştirdim. Ben doğru bildiğimi söylerim. Yapıcı olmayan eleştiri derken neden bahsettiğinizi de anlamadım. Size kendi bulduğunuzu iddia ettiğiniz şeylerin forumda verildiğini söylüyorum bana ispat etmemi söylüyorsunuz. Burada giriş seviyesi kullanıcıları etkileyebilirsiniz yazdıklarınızla. Ama forumları bloğunuza güncel backlink almak amaçlı kullandığınızı gören deneyimli forumcular da olduğunu unutmayınız. Bu forumda 1-2 sene önce konuşulan konuları yeni yazılmış makale olarak yeniden açtığınızda ve tamamen kendi buluşunuz olan bir ipucu olarak gösterdiğinizde eleştirilmeyi de kabul edeceksiniz.
Eğer yorum ve makaleleriniz ile ilgili eleştirileri şahsınıza yönelik algılıyorsanız o zaman şahsınız hakkında yorum yapmak zorunda kalacağım. Çünkü yazdığınız konuyu eleştirenleri sizi karalayanlar olarak görüyorsanız üslup sorunundan öte ciddi bir ego sorunu var demektir.
ego problemi büyük bir şekilde yaşayan sizsiniz. benim yazdım bu makale de olduğu gibi, daha önce ucundan değindiğiniz konuları benim okuyarak rewrite yaptığımı söyleyecek kadar mesnetsiz konuşabiliyorsunuz.