oncelıkle 1 ıyı 1 kotu haberım var. hayırlı olsun dıyelım ve anlatayım ıspartayım sana.
yalvaç ısparta merkeze 40 45 dk falan uzaklıkta.merkezden sonra en buyuk yer orası ayrıca kesınlıkle yerlılerle kotu olayım deme yoksa okul hayatın yanabılır.
anlıyorum. genel olarak fena bi yer değil diyorsun ama yerlilerle asla zıtlaşma diyorsun. söylediklerini dikkate alacağım, teşekkür ederim.
Yalvaç ta okudum bitirdim çok güzel ortam yaparsın 4 bine yakın öğrenci vardı benim zamanında (2006-2008) devlet yurdunda kaldım ki orda kalmasan okul iki sende bitmezdi ama yurdda kaldın diye ortamı olmamıştır diye düşünme hafta sonları arkdaşlarında evde her türlü şeyler oluyor yani

sana tavsiyem devlet yurdu düşün genelde herkes ders çalışır 2 senede rahatça bitirirsin okulunu halkı o kadar sert değildir senin yamuğun olmadığı sürece
açıkcası yurtta kalmak hiç istemiyorum ama gider gitmez de ev bulabileceğimi ve evin üstesinden gelebileceğimi düşünmüyorum. devlet yurtları sözleşmeli mi? yani arkadaş edinip, ev tutana kadar 1-2 ay kalabiliyor muyuz?