yavrusinek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
142$ güzel rakam. Ancak arama hacmine baktığımızda aylık 33 görüyoruz. Bu ne demek? Bu kelimeyi günde sadece 1 kişi arıyor demek. O bir kişiyi sitenize çekeceksiniz ve reklama tıklamasını sağlayacaksınız. Bu kelime için rekabet eden site sayısını artık siz düşünün. Reklama tıklama oranının da en iyi ihtimalle %1 olduğunu düşünürsek 3 ayda en fazla 1 tıklama alabilirsiniz. Tabi arama yapan bu 1 kişinin her gün sizin sitenizi ziyaret ettiğini varsaydığımızı hatrırlatalım. Zor iş. Bunlar da benim düşüncelerim ve sadece beni bağlar.
O reklamlardan para kazanabilmeniz için zaten sitenizin hit olması lazım.Yoksa biri reklamla ilgili konuyu arayacak da sitenize gelecek de reklama tıklayacak.Site de hiç trafik yokken biri gelip de bir reklama tıklar ve size 100$ kazandırırsa Google durumdan şüphelenebilir.Birde önemli olan her zaman en yüksek kelimelere kasmamak.Atıyorum 100$ bir kelime var.Sürekli onunla ilgili içerik girmektense çoğunluğunu düşük maliyetli kelimelerden girin.Araya da o reklamı iliştirin.