magiruscu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verilen tekliflerden bana uygun olanlardan demo talep ettim. Demo gönderenleri inceledim. Açıkçası pek hoşuma gitmedi. 100 Mbit hat paylaştırılınca vps başına 4 Mbit hat düşmemesi gerekir diye düşünüyorum. Sonunda şevkim kırıldı vazgeçtim.

Merhaba,

Öncelikle genelde hat kullanımı stabil olarak 100 Mbit ise bir adet sanal sunucunun maksimum indirme hızı saniyede 10 mb'ye kadar çıkabilir. Bu hız garanti edilememekte olup, işlemci kullanımı, o anki hat durumu, ana makinede bulunan diğer sanal sunucuların hat kullanımı gibi faktörlere göre değişiklik gösterir. Kimse sabit olarak size saniyede 10mb dosya indirmeyi garanti edemez. Paylaşımlı sunucuda bu mümkün değildir. Bazen saniyede 10 mb'ye ulaşırken bazen de saniyede 1mb hıza ulaşırsınız bu gayet normaldir. Bu koşullar altında teklifim şu şekilde:

İşlemci Intel i7-920
Ram Bellek 768 MB
Disk Alanı 100 GB
Trafik 600 GB
Hat Hızı 10 Mbit
Network 100 Mbit
Lokasyon Almanya
IP Adresi 2 Adet
İşletim Sis- Centos
7/24 DESTEK

Aylık 50 TL

Sunucularımız Almanya Netdirekt lokasyondur. i7 işlemcide beklentilerinizi karşılayan bir hizmet alacağınızdan emin olabilirsiniz.
Bu sanal sunucu stokta hazır haldedir, hemen teslim edilir. Deneme süremiz de mevcuttur.
İletişim kurarsanız size yardımcı olurum.

Saygılarımla,
Recep Yılmaz
Data Web Teknoloji Internet Hizmetleri

Msn: destek@datawebteknoloji.com
Web: www.datawebteknoloji.com
Mobil: 0546 856 4380
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı Faaliyet Belge No : YS-1712