Merhaba arkadaşlar, ilk makalem ile karşınızdayım.. Başlıktanda anlaşılacağı üzere çeşitli sitelere upload yaparak nasıl para kazanılırı anlatmaya çalışacağım.
İlk önce Birkaç eleştiri yapmak istiyorum.
Türk arkadaşlarımıza uluslararası wærez sitelerinde leecher derler. Çünkü sadece sömürücüdür. Bunun nedeni, hiç bir şekilde özgün içerik girmemesi, google amcamdan faydalanarak sağdan soldan içerik kopyalamasıdır. Emin olun bunu kırmak için çok çabaladım ama birkaç kişi ile kıramayacağımızı önemli olan kafaların değiştirilmesi gerektiğini gördüm.
Bir konu daha var, upload işinin sadece Appz/iso, xvid, m-hd, divx, HDdvd... gibi film ve programdan ibaret olduğunu düşünen insan sayısı çok ve dolayısıyla bir o kadar da az para kazanıyorlar.
Birde submitterlar konusu var, neymiş phazeddl, katz.cd veya programlar

Tek akıllı sizlersiniz (Sözüm submitter kullananlara) kafanızı değiştirin artık..
neyse gelelim işin aslına
ilk önce mantık şu olmalı, torrentten indirip rs.com, hf.com, .... gibi sitelere up etmek... Gidip hf.com dan rs.com upload etmek çok aptalca bir hareket olurdu.
Anladık torrentten indireceğizde hangi sitelerden ?
1 - gfxnews. ru
2 - audionews. ru
3 - torrentzilla. org
4 - learnbits
Bu sitelere üye olduktan sonra sadece audio apps, 3D CONTENT, APPS, BOOKS, FILMMAKING & VIDEO PRODUCTION, FOOTAGE, PHOTOSTOCK, TUTORIALS, Traditional Art gibi dosyaları indirmeniz yeterli... Böylece Dünyanın kullanmış olduğu dosyaları indirmiş oluyorsunuz. bu ne demek oluyor? bazı sitelerin ülke kategorileri varya, usa ya işte 30+ filan verme muhabbeti. Neyse
Bunları indirdiğimizi farzedelim. daha sonra bu dosyaları 400 mb lık partlara bölüp hf.com a upload ettiniz. geldik postlamaya...
post için bir tek site arkadaşlar. heroturko. com dünyanın en büyük gfx sitesi. başka birşeye gerek yok. heroturko nun kurallarına göre post haline getirin olsun bitsin..
hatalarım varsa affola..
Destekleyici Bilgiler:
http://www.heroturko.org/user/Prohibitive/ http://www.gfxtra.com/user/Prohibitive/
Detaylı Bilgi için msn mail kabul edilir. özel mesaj kabul edilmez