TeHLiXe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Forumda bugün bir çok okul ,lys vb. ile ilgili konu açıldı . Ve bir yenisi de benden olcak
Bu sene lise4 e geçiyorum yanlız bugüne kadar doğru dürüst çalışmışlığım yok ve temelim hemen hemen yok denebilir. Etrafımda üniversiteye giden bir çok kişi olunca bir anda heyecan ve stres bastı beni diyebilirim
Ve soruyorum ; Bu senemi nasıl değerlendirmeliyim. Nasıl bir çalışma sistemi uygulamalıyım ?
Bilgisayardan tamamen vaz mı geçmeliyim 1 sene yoksa 2sini beraber yürüyebilir miyim ?
Not : Ders çalışmaktan okuldan nefret eden birisiyim. Bu sevgiyi kendime nasıl aşılayabilirim..
Teşekürler
nefret etmek dışında durumumuz aynı bıçak dayandı, .. tutuştu, dersane sınavına girdim sonuncu sınıfta olucam istanbulun en prestijli dersanesindeyim bakalım ne olucak bilgisayara ara vermeye çalışıyorum kitap almaya başladım elime 1 hafta internetim kapalı kalınca gerçekten zevkli okumak başlarsan bırakamıyorsun hayatımda 2 kitap okumuşumdur ama bu aralar sabahlıyorum ve durup dururken oldu, pazartesi günü pcyi kaldırıcam laptop ada format atıcam bi msn birde ie kurucam her gün 2 saat ders ve okul başlayınca hergün tekrar yapıcam kesin kararlıyım arkadaş benim temel -10 diyebiliriz 10.sınıfı tm de 11.yi fen bölümünde okudum hala fendeyim hiçbirşey bilmiyorum bakalım ne yapabilicez. hedefim 350 puan, eğer nefret ediyorsan kendini kasma derim, şimdiden bir meslek edinmeye bak ben öğrenmekten zevk alıyorum.