CilginBoard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin degidiniz sekilde kimse kazanamaz ve hatta ozaman kimse adsense yayinciligiylada ilgilenmez 0,02 veya 0,05 ile kim ne kadar kazana bilir?

Pisayada o kadar fazlada arac kiralama ile ilgili site yok zaten arac kiralayan bir firma kaliteli bir firma ise adsense olsun veya baska reklam türleri olsun sitesine koyup kirlilik yapmaz cünki ortada kalite farki vardir! bir cok kisi tanidigi bildigi sitelere direk giriyor bir cok kisi googlede arama yapiyor bazilarida adsense´den göze carpan reklama tikliyor!

Piyasada bir cok dizi sitesi var zaten diziler "TV" de yayinlaniyor ben neden masraf edeyim veya ona zaman harcayipta site acayim diye düsünürseniz olmaz kisi oraya zaman harciyor ve harcamis oldugu zamanin karsiliginda emegini almak istiyor aynisi Travel siteler icinde gecerlidir onunda "TV"lerde bir cok reklamlari cikiyor + artik yabanci ülkelerde Türkiyenin Turizm reklamlari yapiliyor! Travel´ide gecelim yine bir cok arkadasimiz ingilizce saglik sitesi aciyor bir cogunlugu sagliktan hic anlamiyor buda bir gercek ve ingilizcesi olmadigi halde bu isi yapiyor bu is icinde saatlerini ayiriyor o site bu site googlede kovalamac oynuyor ne icin yapiyor bisiler kazanmak icin! Size en basit bir Örnek vermek istiyorum sadece sizin icin gecerli degil ingilizcem yok veya yabanci dil bilmiyorum ama bu isten para kazanmak istiyorum kazanmis oldugum miktar cok az ve harcadigim zamana verdigim emege degmiyor diyenler icin piyasada bir cok yabanci dilde dergiler mevcut ve googlede özgün icerik istiyor Copy ler artik pek is yapmiyor bunu herkes biliyor yapa bilende sürekli güncellenen siteleri takip ederek ayni anda oraya yapilan icerikleri kendi sitesine hemen kopyaliyor böylece ayakta kalmaya calisiyor..

Örnek: Siz rent a car degilsiniz alakanizda yok bu isle yalniz bu isten para kazanmak istiyorsunuz yukarda da söyledigim gibi yabanci dilde bir arac dergisi alirsiniz ve dergiden sitenize icerik girersiniz hem böylece araclarin tanitimini yapmis olursunuz hemde para kazanmis olursunuz sitenizin icerigide özgün olmus olur herseyin bir tutkunu vardir tutkunluk araclara geldigi zaman herkesin dikkatini ceker! normal bir site yaptiniz ve 2k hitiniz var ama rent a car üzerine site actiniz tanitim yapiyorsunuz piyasaya yeni cikan araclar icin bisiler yaziyorsunuz ve 1k hitiniz var 2k hitinizden 100 kisi reklama tiklasa 0,02 ile 0,05 arasinda maximum 0,10 kazandiginiz varsayalim digerinde ise 1k hitiniz olan sitede ise 50 kisi reklama tiklasa ve bunada google maximum 10$ ödeme yapsa 1k hitiniz olan siteniz 2k hitiniz olan sitenizden daha cok gelir elde eder! bunuda düsünmek gerek.

Ama dersenizki ya ben bu isi hobby olarak yapiyorum para kazanmak benim icinde pekde önemli degil ben kendime böyle bir eglence yolu aradim ve buldum derseniz ozaman tabiki bisi diyemeyiz ama ben bu isi yapiyorsam para icin yapiyorum para icinde yapacagim diyorsaniz 0,02 ile 0,05 le yürümez cünki bisi kazanamazsiniz!

Baya bir uzattim ama söylemek istediklerimi aslinda tam olarakta anlatamadim eger bir hatamda oldu ise affola niyetim kimseyi kirmak felan degil sadece düsüncemi yazmak istedim maksat google olunca gönül herkesin kazanmasini istiyor ama elden de bisi gelmiyor...herkese hayirli ramazanlar ve bol kazanclar dilerim. kolay gelsin
Ben de onu anlatmaya çalışıyorum. Gömlek dikmesini bilmeyen adamdan niye gidip gömlek bakiyim ki? Ya da eline çekiç almamış birisinin yaptığa koltuğa niye güvenim alayım ki? Para kazanmak için yapılıyorsa bildiği işi yapsın insanlar. Bu şekilde ticari düşünen insanlar yüzünden internetin güvenilirliği ayaklar altında maalesef. Kimsenin para kazanmasına karşı değilim ama bilmediği işi yapmak da kullanıcıyı birazcık enayi yerine koymak demek değil midir?

Yanlış düşünüyorsam söyleyin ama, ben para kazanmak için hiçbir bilgi sahibi olunmayan bir sektörle alakalı yapılan bir sitenin faydalı olacağını düşünmüyorum. İnsanlar bildikleri işten ekmek yesinler, yaptıkları işin hakkını versinler.