1)arkadaşımın 62 ortalaması vardı aynı yerleri terci ettik ve şaka ama gerçek o girmiş ben giremedim

başka delilmi istiyorsunuz
2)yuh artık barajı geçtım bir bölüme girdim diyorlar yaa benin puanım barajın çok çok üstündeydi ve hiç bir yer gelmedim inanamıyorum yaa herşeyin hayırlısı

(
3)1 seneyi devirdik devleti suçlamamalıyız Çünkü o bu sistemi bizim için getirdi. VE SAĞOLSUN DEVLET BİZİ BU SENE YENİ SİSTEM DİYE HARCADI... kILAVUZ HATALIYDI PEKİ BİZ NEYE GÖRE TERCİH YAPCAKTIK EN AZ 80.000 OYNAMIŞ TERCİHLER BİZİM SUÇUMUZ NEYDİ PEKİ ? ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN VEYA ŞUAN OTURMUŞ BANA NE DİYENLER RAHAT ama herkesin tamm gidersin dediklerin evlerinde oturup kara kara düşünüyo Yaptıkları iş olsa bide ben yerleşemedim yerleşenlerin Allah yolunu açık etsin .. Ama devlet SAOLSUN BU SENİ BİZİ SİSTEM DİYE HARCADI..
4)kendi sıralamamın tam 60 bin altlarını yazdığım halde açıkta kaldım nasıl olur anlamıorum ben bu ne biçim iş..bide isteğe göre yazın diodu sayın yarımağan..isteğimize görede yerleştirseydi keşke..
EVET YERLEŞEMEDİM
OKUL 3.SÜYÜM 70,18 ORTALAMAM VAR KİMSENİN YAZMIYACAĞI YERLERİ YAZDIM GEÇEN SENE 61 İLE 65 İLE 63İLE 68 İLE ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLERİ YAZDIM TAM 17TANE AMA NOLDU ? AÇIKTA KALDIM HEMDE ÖNCELİK BİZİMKEN
yaş ve ikamet adresinde önemli sanırım yerleştirmelerde. ben 82 diploma notuyla 49. girdim 88 doğumluyum. arkadaş 91 doğumlu, 60 küsür diploma notuyla 13 den girdi aynı okula.