Kolay gelsin arkadaşlar.

Uzun zamandır bir ürün tanıtım scripti arıyordum ve sonunda bir script buldum.

http://www.phpwebcommerce.com/download/plaincart.zip
Bu scriptten fazlalıkları atarak ürün tanıtım scripti yapılabilir ki uğraşmaktayım veya biraz daha geliştirerek daha kapsamlı bir alışveriş scripti yapılabilir.

Ayrıca sitedeki yönergeleri izleyerek, alışveriş scripti nasıl yapılır görebilirsiniz.

Hatırlatma : Ben kafayı yedim, siz yemeyin. Admin panelinde sorun var, çözümü için birkaç site gezdim ve sonunda buldum. Aşağıdaki yönergeleri izleyin :

1-admin/library/functions.php” dosyasını açın ve 39-43 satırları arasında bulunan ' PASSWORD ' sözcüklerini ' md5 ' sözcüğüne çevirin.

2-admin/user/changePass.php” dosyasını açın ve 14-31 satırları arasında bulunan ' PASSWORD ' sözcüklerini ' md5 ' sözcüğüne çevirin.

3-admin/user/processUser.php” dosyasını açın ve yine aynı işlemi yaparak ' PASSWORD ' sözcüklerini ' md5 ' sözcüğüne çevirin.

4- Son işlem ! PhpMyAdmin yardımıyla, scripti kurarken yaptığınız döngüyle oluşan database bölümüne giriyorsunuz. Database içinde ' tbl_user ' tablosu var. Bu tablonun içinde de, admin kullanıcı adını görüyorsunuz ve değiştirmek için yanında bulunan ' düzenle ' bölümüne tıklıyorsunuz. ' user_password ' bölümünde istediğiniz bir şifre belirleyip, yanındaki işlev bölümünden md5 i seçerek kaydediyorsunuz.

Sorularınız olursa cevaplandırmaya çalışırım, iyi günler.