index aldıktan sonra siteye düzenli içerik girilerek en az 3-4 hafta geçtikten sonra backlink kasmaya başlanması kanaatindeyim.
kesinlikle doğru.
Makale'ye genel olarak baktığımda hep olumsuz sonuçları yer almış. Ben olsam gider çıkışsız veya çok az çıkışlı do veya no follow sitelere tanıtım yazısı olarak eklerim sitemi.
Peki sonuç;
Google'da siteniz spam tehlikesi geçirmez.
Google'da siteniz yabancı site gibi gösterilip bu sayfanın çevirisini yap çıkmaz.
Google arama motorunda hızla yükselirsiniz.
Yabancı do veya no follow lara ekleme yaparken her site için farklı bir tanıtım yazısı ve bir sitenin max. 10 alt konusundan fazla eklersiniz bir işe yaramaz. Sadece dofollow veya nofollow kasarak bir yere asla kalıcı olarak gelemezsiniz r10 link satış bölümünden güncel içerikli sadece özgün ve kişişel blog adreslerinden 5 tl gibi uygun fiyata tanıtım yazısı alın. Tanıtım yazısı alırken sitenin pr değeri min. 1 alexa değeri max. 800k olsun ve kesinlikle hızlı indexlenen ayrıca çok fazla tanıtım yazısı satmış sitelerden almayın. 1 adet değil haftada 1 adet ve farklı ip lerden olacak şekilde tanıtım yazıları alın. Sitenizden link çıkışı yapmazsanız ve sizinle aynı içerikli sitelerden link alırsanız kısa sürede google da beklemediğiniz kadar rahat yükselirsiniz.