SABQCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazı yazma stiliniz, Direk seo işi yapmanız,Konuya ilk mesajın onun atması ilk beni düşündürdü. Neden açarsınız neden açar bilemem onu. Her konusu tartışma yaratıyor.. Eskiden aytuğ vardı forumda olay olurdu şimdi onu hatırlatıyor bana

Seohocasinin vasıtasıyla r10a üye olduğum için ilk mesajı o yazdı.Aynı zamanda bu konu ilk işim olduğu için onun referansı ve güvenilirliği gerekliydi.Sizin gibi düşünen arkadaşlar artmasın , konuları baltalamaya çalışmasın ve seohocasi gibi eski ve r10 da birçok başarılı iş yapmış bir üyeyi lekelemesin diye konuyu düzenliyor ve ödeme aracı olan bankaların altına iban numaraları ve isim soyisim ekliyorum.seohocasinin adını soyadını bilenler bu iki üyeliğin ayrı üyelikler olduğunu anlayabileceklerdir sanırım.garanti ve paypal seohocasinin hesabıdır.kuzen olduğumuz için bu bir sorun olmamaktadır.kendi hesaplarıma gönderemeyecek olan arkadaşlar olursa onlara kolaylık olması açısından o hesapları veriyorum.umarım iki farklı üyelik olduğumuzu anlamanızda faydalı olmuşumdur.