Robinho Türkiye'de oynayabilecek bir oyuncu değil..
Ben Galatasaray'lıyım, şahsen böyle bir oyuncunun kendi takımıma gelmesini bile istemem. + Böyle bir transfer rakibimizi sadece, zayıflatır. Tıpkı Güiza transferinde olduğu gibi..
Çok yanlış seçimler bunlar..
Benim görüşüm Fenerbahçe'ye Alex'in yerine bir oyuncu lazım.
Kişisel görüşümdür, lütfen kimse şahsına hakaret olarak algılamasın.
Tabiki kişisel görüşünüze saygı duyuyorum lakin benim görüşüme göre X Oyunucu yerine başka oyuncu aramak doğru bir mantık değil. Galatasaray bunun sıkıntısını HAGI'den sonra çok yaşadı. Hagi gitti senelerce bir 10 Numara arandı. İstedikleri kadar arasınlar yine bulamazlar. Çünkü sadece bir Tane Hagi var sadece bir Tane Alex var. Alex'in mevkisinde oynayan binlerce oyuncu bulabilirsiniz ama Alex gibi hızlı düşünen, gereksiz yere çalım atmayan, duran top kullanma yeteneği mükemmel olan, ara paslarıyla öne çıkan, futbol zekası yüksek bir oyuncu bulamazsiniz.
Diyelim aynısını buldunuz. Bu sefer de Alex'i taşıyacak orta saha oyuncuları bulmalisiniz ki Alex verimli olabilsin. Dia-Stoch yetenekli futbolcular lakin bir takımda hem Dia hem Stoch hem de Alex varsa üstüne santrafor oyuncun oynayacaksa karşı ataklarda çok zayıf kalırsın. Takım direnci oldukça düşer. Şu anki kadroda neden Alex'in 2.planda kaldiğinin sebebini futbolu az çok takip edenler zaten biliyorlar. Alex'ten tam verim almak istiyorsanız orta sahanızda daha evvelki senelerde olduğu gibi Appiah-Aurelio gibi sert, savaşan, fiziği kuvvetli oyunculara ihtiyaciniz var. Şu oyuncu profilinden Fenerbahçe'de şu an fazla olmadiği için Alex'ten de iyi verim almamız zorlaşıyor.