Milleti salak yerine koymaya çalışarak konuşanlar oldukça kim doğru söylüyor kim yalan belli olmaz. Kin, öfke gözünüzü öyle bürümüş ki. Ne iftiradan geri kalıyorsunuz ne aldatmacadan. Allah yardımcınız olsun.
kin tutanbizmiyiz

daha bir önceki mesajımda konunun siyasete çevrilmemesi gerektiğini söyledim.
kusura bakmayın ama sizin tek sorununuz bu aslında. başkalarının görüşlerine saygı duyamıyorsunuz. Sizin istediğiniz ; siz ne derseniz o olucak ve herkes sizin görüşünüzde olucak. Ben ne dersem o olur , ben ne dersem o doğrudur mantığındasınız. Herkesin görüşü bir olmak zorunda değildir. kimse size inanmak zorunda da değildir bunun için kendinizi paralamanıza gerek yok. Siz burda istediğiniz kadar kendinizi savunun ben doğru bildiğim yoldan gitmeye devam ederim. Kendi siyasi görüşlerini forumda anlatma gereği duymayın çünkü sizin siyasi görüşlerinizi kimse okumak zorunda değildir.
bahsettiğiniz kurumları sevmemenizin nedenide budur çünkü sizle aynı görüşte değiller ve size boyun eğmiyorlar. Herşeyin sizin istediğiniz gibi olmasını istiyorsunuz ancak unuttuğunuz birşey var bu ülkede sadece siz yaşamıyorsunuz. Anasaya mahkemesi sizin getirdiğiniz her kanunu onaylamak zorunda değildir , sırf onaylamadı diye anayasa mahkemesine aylardır söylenmedik söz kalmadı.
Bu ülkede başka görüşlere sahip olan insanların olduğunu unutmayın ve ona göre bir tutum sergileyin. Ben yapılacak referandumda hayır oyu kullanıcam. Sizde evet oyu kullanabilirsiniz. Yani herkese saygımız var herkes kendi bildiği yoldan ilerlesin.