ALem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke türkçe dil seçeneğide olsaydı
Güzel paylaşım ++
Sistem ingilizce olduğu için Türkçe seçeneği maalesef yok.Zaten Türkiye de o tarz bir servisin oluşması mümkün değil.Genelde hep aynı şeylerde dönüp dolaşılıyor.Birbirinin klonu siteler,servisler,sosyal ağlar,forumlar,video siteleri öteye gidilemiyor.

falc0n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O ne demek?
Damarını frenleyip?

Bak bakalım türkiyede en fazla hayır sever nereli ?
Cidden ben bazı insanları anlamıyorum.Kayserili olsam nolur,Diyarbakırlı olsam nolur.Kayserili olduğum için bu ikinci kez eleştirilmem.

Allah nasip kısmet ederse elimde süper bir proje var.Ayda 200.000 $ kazanabileceğiniz bir proje.Fakat öyle tek bir kişi ile yapılabilecek bir olay değil.3-5 kişinin ortak olup gireceği bir proje.Proje detayları ingilizce olduğu için çevirmeye çalışıyorum.Eğer elimde maddi imkanda olursa projeyi devreye sokup denedikten sonra sizlerle paylaşacağım.Eğer imkanım olmazsa yeni bir konu altından başlık açıp oradan anlatacağım.Diyeceksiniz ki sen neden bu kadar projeyi anlatıyorsun da kendin yapmıyorsun.Açıkcası burcumun ikizler olmasında mı nedir,çok sabredebilen bir yapım yok.O tarz projeler büyük ve meşakkatli olduğu için gözüm korkuyor.Yanımda arkadaşım falan olsa beraber yapsak neyse de tek tabanca olunca da istek olmuyor.O bakımdan bende bildiklerimi size anlatıyorum...