eTiKeT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence Kier Fanatikleri İllahaki Bu Sisemi Kullanacaktır Örnegin Ben Eger İstedigim Gibi Bir Yazılım Olur İse Artık Vbulletin Lisansımı Yenileyecegime Eminimki xenforo Tabi Bunun İçin Yazılımı Detaylı Bir Şekilde İncelemek Kullanmak Gerekli Su Aşamada Çalışma Sistemi Görşelligi Sayfalar Arasındaki Ve Hoş Pencerelerindeki Hızı Beni Çok Etkiledi .Bu Yüzden Diger Adı Geçen Domainide Ben Satın Aldım Ancak Satmak İçin Degil Olursa Eger Tutar İse xenforo Neden Bir Türkçe Destek Forumu Kurmayayım Olay Tamamen Bu.
Dogrusu Bunu Yapmasınıda Bekliyordum İyide Yaptı Vbulletin Gerçekten Artık İyice Beni Sıktı Gerek Maddi Gerek Yazıllım Olarak Bakalım Hayırsı Bekliyecegiz Ve Görecegiz ...
Hayırlı olsun dostum domainin ve evet vbulletin'e göre bence daha iyi çünkü kier yapılacak çoğu şeyi sisteme entegre etmiş özellikle fotoğraf ekleme olayına bittim. sayfayı küçülkttükçe fotoğrafta küçülüyor vs. ister orjinal boyutta ekliyosun ister küçük. Gerçekten bir çok şey düşünülmüş. Türkçe destek işine gelince vBulletin sürekli null vb kullanımı çok ibaresini kullandı ama şuan için Kier yazılımı kullanan kişi sayısının artmasını istiyosa bence Türkiye gibi potansiyeli yüksek bir ülkeye resmi destek sitesi olmak için başvuru yapan kullanıcılardan birini seçmeli diye düşünüyorum. Böylelikle XenForo'yu daha yakından tanıma fırsatına sahip olur Türkiye'deki webmasterlar.