Mf.Rub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet güzel yazmışsınız fakat 10 yıllık güncelleme parası 900 tl gibi bir rakam değil. .tv uzantılı domain 10 dolardır.

Kier'in sisteminin tatacağını düşünüyorum çünkü vbulletin milletten para almak için sürekli bişeyler yapıyor her 2 haftada yeni sürüm çıkartıyor. XenForo vbulletin'e hemen kafa tutar demiyorum fakat söylemek istediğim şey şu eğer ki .gen.tr uzantılı alsaydım Türkiye'ye bağlı kalacaktım .tv uzantılı aldığım için bu alan daha da genişledi o yüzden .Tv uzantılı domaini tercih ettim.

Şu an için destek verilecek bi durum yok fakat XenForo satışa çıktığında kurulumu yapıp görüşebiliriz.

Bence Kier Fanatikleri İllahaki Bu Sisemi Kullanacaktır Örnegin Ben Eger İstedigim Gibi Bir Yazılım Olur İse Artık Vbulletin Lisansımı Yenileyecegime Eminimki xenforo Tabi Bunun İçin Yazılımı Detaylı Bir Şekilde İncelemek Kullanmak Gerekli Su Aşamada Çalışma Sistemi Görşelligi Sayfalar Arasındaki Ve Hoş Pencerelerindeki Hızı Beni Çok Etkiledi .Bu Yüzden Diger Adı Geçen Domainide Ben Satın Aldım Ancak Satmak İçin Degil Olursa Eger Tutar İse xenforo Neden Bir Türkçe Destek Forumu Kurmayayım Olay Tamamen Bu.
Dogrusu Bunu Yapmasınıda Bekliyordum İyide Yaptı Vbulletin Gerçekten Artık İyice Beni Sıktı Gerek Maddi Gerek Yazıllım Olarak Bakalım Hayırsı Bekliyecegiz Ve Görecegiz ...