Merhaba arkadaşlar uzun programlamalar karışık algoritmalar sonucunda hoş tasarımlı hit scriptimi satma aşamasına geldim. Siteye bir çok özellik koydum umarım hoşunuza gider. Script çalıp çırpma eseri değil el emeği bir scripttir ( hiç mi hazır kod kullanmadım ? kullandım tabikide javascriptler vs. )
Lafı uzatmadan scriptin özelliklerini sıralayim:
* Sitenin Tüm Ayarlarını Kontrol Edebilme
Sitemizin adı, sitemizin açıklaması, sitemizin anahtar kelimelerini düzenleyebilirsiniz ( google keywordsleri kısaca ) İlk üyeye ne kadar kredi vermek istediğinizi, referans sistemi ile üye alınıp alınmayacağını, üyelerin kredi kazanırken kaç saniye beklemesine kadar bir çok şeyi kontrol edebilirsiniz.
* Üyelik sistemi
Normal üyelik sisteminden farkı yok. Eğer bir üye şifresini unutursa kullanıcı adı ve mail adresi ile şifresini mail adresine yollayabilir.Üyeleri banlayabilir, diğer üyeler tarafından görünmesini engelleyebilir yada onaysız duruma getirebilirsiniz. Üye ilk kayıt olduğunda durumu onaysızdır.
Yönetim panelinden üyenin ip’sine kadar her özelliğini görebilir düzenleyebilir gerekirse silebilirsiniz.
Eğer bir üye şifresini unutursa kullanıcı adı ve mail adresi ile şifresini mail adresine yollayabilir.

* Referans sistemi
Referans sistemi ile üyeler siteden alacakları kodlar ile sitelerine banner koyabilirler. Bu bannerda onların referans kodları saklıdır. O bannerdan yeni üye geldiğinde o üyenin kazandığı kredilerin 10da biri üyeyi getirene verilir. Bu sistem sayesinde üyeleriniz size yeni üyeler kazandıracaktır. Bu özelliği dilerseniz yönetim panelinden kapatabilirsiniz.
* İp Ban
İp ban ile sitenize girmesini istemediğiniz kişileri durdurabilirsiniz. Yönetim panelinden yeni ipler banlayabilir, banlı ipleri silebilirsiniz
* Reklam Alanları Toplist Sayaçlar ve Dost Siteler Kısmını Ayarlayabilirsiniz
Yönetim panelinden yeni dost site (linkleri) , kayıt olduğunuz toplist kodlarını sitenize ekleyebilirsiniz. Böylece link değişimi yaparken kodlarla uraşmanıza gerek kalmaz. Reklam aldığınızda da reklam alanını kolayca düzenleyebilir, gerekirse flash banner koyabilirsiniz.
* İletişim Sayfası
Bu sayfa ile kullanıcılar size mesaj bırakabilir
* Şikayet Sayfası
Üyeler kredi kazanırken gezdikleri sitede müziklerden yada pop uplardan rahatsız olabilirler. Bu durumlarda şikayet sayfasını kullanarak o siteyi şikayet edebilirler. Yönetim panelinden şikayet edeni, şikayet edileni ve şikayeti görebilirsiniz.
* Diğer sayfaları (ana sayfa, üyelik, kurallar, tavsiyeler ve paketler sayfası)
Bu sayfaları yönetim panelindeki gelişmiş editör ile sanki wordde çalışıyormuşçasına kolay düzenleyebilirsiniz.

Umarım unuttuğum önemli özellik kalmamıştır. Script hakkındaki sorularınızı PM ile yada konuya cevap olarak sorabilirsiniz.

Script Fiyatı 80 TL
DEMO
YÖNETİM PANELİ DEMOSU
(kullanıcı adı ve şifre admin )

edit: sistemi daha iyi inceleyebilmek kredi kazan sayfasında surf yapabilmek için demo kullanıcısı yaptım
kullanıcı adı : r10
şifre : r10