Ticarisohbet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Com net org dan sonraki ilk alternatifim gen.tr, gen.tr den destek sitesi olmaz diye birşey yok kullanan kullanır.

Mf.Rub kardeş Kier'n sisteminin tutacağınıda pek sanmıyorum vbulletinin geçmişine baktıgımızda 10/12 yıllık bir sistem ve bu süre içinde iyi bir ekiple çalışılıp buralara gelmiş. Yatırımlık için çok kötü bir seçim yapmıssın. Neden dersen; Geçmişe gidelim, ben 2003/2004 de vbulletin.tv yi alsaydım. Hesaplayalım 2012-2003 = 0009. Yani 9 yıl demek. TV uzantı fiyatı nedir bilmiyorum ama yukardkai mesaja göre 100 tl ortalama. Çarpalım 9x100 = 900 tl.

Şimdi bu domaini r10da satışa çıkartsam kimse 800/900 tl bu domaine vermezdi. Ki vbulletinin gelişmiş bir sistem oldugunu bildikleri halde. Ama burada seninkisi sadece bir ihtimal. Kier sistemi geliştiremedi tutulmadı ne olacak hiçbir değeri olmayacak elindeki domain sana her yıl zarar ettirecek.

Umarım alınmıyorsun. Ama burda söylediklerim senin için önemli şeyler. Aynı şekilde ilerideki seçimlerin içinde bence ideal olanı yapmalısın. Şuan bu domaini satmaya kalksan reg parasını verecek 1 kişi çıkarmı bilmem gelecekte de durumun değişeceğini hiç sanmıyorum. Ama ben domaini kullanırım 5k 10 k hitim olur fazla olur satarım dersen o şekilde satabilirsin. Bunun içinde senin en az bir kier olman gerektiğini unutmamalısın. Yukarda yaptıgım hesaplamalara katılman ve hak vermen dileğiyle. Ticarisohbet bol şans diler.
Gayet güzel yazmışsınız fakat 10 yıllık güncelleme parası 900 tl gibi bir rakam değil. .tv uzantılı domain 10 dolardır.

Kier'in sisteminin tatacağını düşünüyorum çünkü vbulletin milletten para almak için sürekli bişeyler yapıyor her 2 haftada yeni sürüm çıkartıyor. XenForo vbulletin'e hemen kafa tutar demiyorum fakat söylemek istediğim şey şu eğer ki .gen.tr uzantılı alsaydım Türkiye'ye bağlı kalacaktım .tv uzantılı aldığım için bu alan daha da genişledi o yüzden .Tv uzantılı domaini tercih ettim.

cor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam elimden gelen desteği verebilirim.İletişime geçmeniz yeterlidir.
Şu an için destek verilecek bi durum yok fakat XenForo satışa çıktığında kurulumu yapıp görüşebiliriz.