KMLGRLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet gayet iyi biliyorum kimlerin ne densizlik yaptığını. Atatürk resimlerinin isimlerinin arkasına sığınılarak yapılanları.

Benim görüşümden, Üzmez'i savunan hiçkimse yok, bir de Poyraz'a bak bakalım kimler nasıl savunuyor. Battın, dibe sürüklenme; laf yetiştirmene gerek yok burada bırak.

Mısıroğlu da okurum Armağan da okurum; Ortaylı da İnalcık ta. İnsanların ninesinin kızlık soyadından gen tahlili yapmaya çalışan, ağzından salyalar akarak sağa sola hakaret eden, düşüncesini ifade etmekten aciz, savunacak birşeyi kalmadığında susmasını bilmeyen, mantık karşısında sömürü, bilgi karşısında gösteri yapmaya çalışan, görüşlerini ifade etmek yerine kaçak dövüşen; kendince analizler yapıp tamamı aldatmaca çıktığında yeni birşey öğrendiği için sevinmesi gereken yerde saldıracak başka gedik arayan cahillerden; demokrasi, adalet ve eşitlikten bahsedip halkın seçtikleriyle baş edemeyeceğini anlayınca postal sesinden ümit bekleyen
döneklerden; bıktık yeter ki gitsinler, kaosa kargaşaya krize razıyız diyen hainlerden; katbekat iyi ve bilgilendiricidir.
Burada kimseyi körükörüne savunmuyorum ben senin gibi.
onun bunun savunması bana mı kaldı. lafı döndürüp dolaştırıp istediğin yere getiriyorsun. her şeyi istediğin yere getirip deyim yerindeyse kendi mahallene çekmek istiyorsun tartışmayı.

burada suçsuz yere içeri alanlar. suçuna dair kanıt bulunmadığı için bıraklıması gerekirken hakimin "sen az yattın daha yat" demesiyle içeride tutuulmak suretiyle TSK'yı yıratmaya çalışanları savunacak hoş görecek halim yok nitekim. "Kasa" dediğiniz adamın suçunu öğrenemeden cezaevinde ölmesi, cenazesini devlet kaldırırken burada yalanlara kimseyi kandırmanı izin vermem demense çok ironik.

TSK tabiki araştırılmalıdır temizlenmelidir fakat bu Deniz Feneri gibi rtük yasağıyla yapılabilirdi DF denilen .... kuruma yapılan ayrıcalğın 10 da biri gösterilmedi TSK'ya. Sonra TSk yıpratıldığında "Temizliyoruz" açıklaması gelir. YALAN DOLAN! hayatınız yalan dolan.

kimin yalan dolan peşinde olduğu belli. "ühühühhü"*** yaparak milleti yıllarca dolandırdınız anasını ağlattınız. hala da yüz varmış gibi burada isimlerini zikrediyorsunuz.

şimdi onu bunu bırakıcan sizin orda bi yazar var şöyle böyle dicen. alıştık senin lafı döndürtüp aklınca cevap vermene.