breed sana değil siyahşapkalıya söylüyorum o lafları. blogtaki son yazdığı keyword arama konularına hitaben. bi ton extraction toolu varken eleman hala yok ebay yok bilmem ne diyor. yıllardır aynı muhabbet. burda da yıllardır muhabbeti yapılan özgün içerik algoritmasından bahsediliyor. milleti mala bağlamaya gerek yok. bağlanan bağlandı yeter o kadar.

sistemi zaten kullanmıyorum. hala özgün yazıyorum hitlerde de azalma var evet yetiyor bana. sistemin işlediğini görünce neden "bunlar beni aç" bırakacak diyeyim ki zaten beraber çalışıyoduk. devam etseydik hepimiz kazanacaktık benim aç kalma gibi bir durumum olmazdı. beraber iş yapıyoduk, ortada taş gibi sistem vardı, ben de hiçbir şey beklemeden bıraktım. kullanmıyorum etmiyorum, kime ne zararım dokundu, neden bu gerginlik anlamadım.

tüm olayın mimarı olarak kendini görüyorsan sıkıntı değil. zaten dediğim gibi kullanmıyorum. aradan aylar geçtikten sonra kalkıp dur breed e laf sokayım diye r10 a girecek halim yok. konunun linkini arkadaş attı. street smart falan görünce ben de ferdi çağrışımları olduğu için böyle bir olaya girdim. bizi kucaklarına oturdup masal anlattılar bari r10 daki liseliler bunlara kanmasın istedim. iki terim duyunca gaza gelen tipler var her yerde.

alıntı yaptığın yere bakıyorum nasıl üzerine alındın valla anlamadım. senin hiç street smart diye bir laf kullandığını görmedim. gerizekalı yerine koyma gibi bir durumun da yok. hala olayın altında bir ibnelik arıyosun galiba ama inan ki yok. alın kullanın usta işte. sıkıntı ne ki ?