MrPcKoPaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oto teyp-dvd vs. gibi ürünler var mı
Bir tane jvc marka oto teybi vardı Dvd oynatıcılıymış sanırım.Ancak kullanılmış ürün gibi gördüm onu fiyatı 140tl gibi bişey dediler ,hatta uzaktan foto çektim ekleyim siz bakın modeline ben denemeden almam zaten o yüzden merak etmeyin o konuda.İşinize yararsa alırım sizin için.Eski arabamda aynısı vardı güzel alet memnundum

Fiyatlar pm ile sorulmaya başlandı bende daha fazla bekletmeden ortalama satış fiyatlarını yazayım.Şunu söyleyim çoğunun üzerinde 15euro - 35 euro gibi fiyatlar yazıyor ,yolladığım arkadaşlardan bazıları onu görecekler zaten,ancak size gelişi tabiki kadar olmayacak çok cüzzi kar marjıyla r10 halkının hizmetine sunmayı düşünüyorum.Maksat alışveriş olsun herkes sebeplensin.Bu ilk toplu satış konum nede olsa

Buyrun Benim size özel şok fiyatlarım:

Orjinal Adidas tshirler: 17,5 tl

Diğer yabancı marka tshirtler: 10 tl

Erkek emperio armani şort: Kickbox tipi 12,5 tl

Erkek hırka çok şekil( yandan öne doğru giden çok tarz bir fermuarı var ve kolun dış kısmında bir yazı var gerisi sade ve şık : 15 tl

Erkek Deri kamera vs Çantası : 50tl

Bayan hırka örgü çok şık: 20 tl

Bayan montlar pollyster : 20 tl

Usb uçlu hafıza kartı aparatı pc için: 7 tl

Converse tarzı spor ayakkabılar: 25 tl

Önemli not :
Öncelikle asla içime sinmeyen güzel olmayan mal almıyorum önce kendim beğeniyorumki herkes beğensin.Para etmeyen malları almak bana da zarar olur zaten elimde kalacak malı asla kapıdan sokmam.Bu yüzden bu konuda içiniz rahat olsun,resimde görünenlerden daha şık şeyler olduğunu göreceksiniz elinize alınca ürünleri

Fiyatların üzerine gerçekten çok cüzzi bir kar marjı uyguladım yani şöyle diyeyim gittiğim yer 70 km uzaklıkta bana ve benzin + yemek param anca çıkıyor maksat alışveriş olsun,gezmek olsun diye bu topiği açtım.Bu sebeple lütfen pazarlık teklif etmeyin.

Ayakkabılar ortalama 42 -43 numaralar daha çok var. Yani en çok kullanılan numaralar.
Hırkalar,tshirtler orta beden genellikle seçtim hemen her bedene uyabilecek türden alımlar yaptım.Ama sipariş verildiğinde istediğiniz numarayı veya bedenini bakarım sizin için.

Siparişler not edilip belirlenen tarihte toplu halde kargolanacaktır arkadaşlar.