Türkiye hangi kıta ülkesi acaba ? Afrika mı ? Asya ülkesi ki orada ülkeler arasında TURKEY var. Japonya'da ve Çin'de satılan ürünlerde satıcılar kargo ücretini Free Shipping belirtip cüzi olan kargo ücretini zaten ürünün fiyatının üzerine ekliyorlar. Yani ekstradan bir kargo ücreti talep etmeyebiliyorlar. Bazı kullanıcılar ise 1-2$ lık kargo ücreti yerine 5-10$ yazıyorlar. Çünkü üründen kârları az olduğu için kargo ücretine yükü bindiriyorlar...
Ebay ve Paypal salak mı ? Uğraşsın dursun böyle satıcılarla ? Ben satış ilan sayfasına bakıcam ürünün TR'ye gönderildiği bilgisiyle siparişi vericem sonra satıcı ürünü TR'ye göndermeyecek sebep olarakta ben WORLDWIDE yazmamıştım diyecek. Sonra dispute vs zaten yüzbinlerce dispute işleminin yanına birde bu şekilde ekstra yüzbinlerce dispute işlemi girecek...
Bu ürünü TR'ye getirtirim. Bunun gibi nice ürünler getirttim. En az 100-150 adet müşterilerime, 1000'den fazla da kendime ürün getirttim. O yüzden lütfen net ve kesin bilgiye sahip olmadan insanları yanıltıcı fikirlerinizden sakının....
Artı konuyu açan arkadaşa da belirtmek isterim. Yalnızca komisyon işi ile para aktarım köprüsü değil ürününüzün tüm sorun ve problemleri ile ilgileniyorum. Yani ürününüz gelmez arızalı gelir yolda hasar görmüş gelir ise ürünü geri göndererek ederek, PARA İADESİ yapıyorum....
Bu aşamada ürün maksimum süre olan 30-40 gün içerisinde gelmez ise PARANIZI OLDUĞU GİBİ İADE EDİYORUM....
Çok teşekkür ederim ilgileriniz için. Arkadaş çok ilgilidir bu konuda.Ürün sipariş edecek olanlar Hakan bey(haXan) ile iletişime geçebilirler.