Site açık artırmaya sunuldu saat 22.00 da sona erdi ve ben kazandım.jackal nickli arkadaş bu satıştan vaçgeçmenin yollarını aramaya başladı.
Bunun için Anarchist adlı arkadaşı görevlendirmiş.Önce açık artırmayı ateşlemesi için ona fiyat artırma görevi verdi.O da 60 TL verdi.Ancak siteye çok fazla ilgi gösteren olmadı ve site 70 TL ye bende kaldı.Buna bozulan jackal hemen B planın devreye soktu ve arkadaşlar ben siteyi satmıştım 250 TL ye anarchist adlı arkadaşa aslında dedi.Konuyu da kapatmaya fırsatım olmadı dedi.Açık artırma kurallarına aykırı olmasına rağmen hadi eywallah dedik.Ancak çoktan satılmış olan sitenin domainini bana 120 TL ye tekrar satmaya kalkınca şok oldum.Aşağıda bana jackal tarafından PM olarak gönderilen mesajın görüntüsü bunun ispatıdır.Saate DİKKAT açık artırma bitmiş site çoktan satılmış gelen mesaja DİKKAT.

Uploaded with ImageShack.us

R10 platformu webmaster dünyasının en kaliteli platformudur.Burada birbirlerine al gülüm ver gülüm trader puanları vererek itibar sağlayan kişilerin
dürüst ,namuslu, bu işe emek veren insanların arasında bulunmasına tahammül edemiyorum.Takdiri R10 üyelerine ve yönetimine bırakıyorum.