Alıntı
sattım domaini kardeşim gun boyu ınternete gırıp an be an taki pedip şu teklıf geldı bunu verdıler şunu dedıler mı dıyeceğım bugun başka sıtede sattım konualra bakın onuda ozel mesajla sattım
Bir malı buradan satışa koyduysanız ve başkalarının zamanını alıyorsanız burayı satış süresince sık sık takip etmeniz gerekir.
Alıntı
ben 20.000 e de site sattım 100 tl ye de sattım, 3 - 5 kuruş için yok ekran goruntusuydu şuydu buytdu vermıyorum ınanmıyorsan ınanma, gıt ıstedığın yere şikayet et.
Üç beş kuruşa ihtiyacı olmayan oyunu kuralına göre oynar. Demek ki ihtiyacın var; eğer yoksa üç kağıtçılık var.
Alıntı
ben her aldığım teklıfı tek tek buraya yazmak zorunda değilim.
Siteyi yüzlerce kişi önünde açık artırmaya koyuyorsanız konuya dahil olan herkesi yine aynı ciddiyetle bilgilendirmek zorundasınız.
Alıntı
gun boyu devamlı kontrol tmek gıbı bır ımkanım yok bundan banlanacaksam soyleyın banlasınlar.
Moderatör olsaydım çoktan tekmeyi basmıştım.
Alıntı
ben sana dıyormuyumkı sen bana hesap bakıyenın goruntusunu yolla bakıyım o kadar paran varmı dıyede sana dekont yolıyacağım yahu ınanmıyorsan guvenmıyorsan gırme açık arttırmaya...
Sana hesap bakiyesini soran olmamış. Transferle ilgili kısmın dekontunu buraya koymanız istenmiş. Söz konusu haksız durumda olduğunu düşünen biri olunca, şüpheleri ortadan kaldırmak ve işlemin şeffaf olduğunu göstermek adına bu basit işlem yapılır. Fakat biri üç kağıtçıysa buna da çare bulur ve o dekontu değiştirebilir. Elektronik ortam ne de olsa.
Bunlar benim gözlemlerim.