hocam seni kast etmemiştim son paragrafta. forumda street smart lafını kullanıp üzerinden prim elde etmeye çalışan çok tip var. biraz yüz verince milleti gerizekalı yerine koymaya başlıyorlar. tek postundan karakter analizi yapıp sana laf söyleyecek değilim. yanlış anlaşılmaya meillli post attığım için de kusra bakma.
Alper eğer birine birşey söyleyeceksen tam adres ver. Ergenler gibi laf sokmaya çalışma.
2-3 yıl oturup saatlerce, günlerce, aylarca özgün yazılar yazıyordun. Sana neyin nasıl olacağını gösterdiğimde her denemede ağzın açık "abi bu nasıl olur ya" diyordun.
5-6 ayda yaptığın hiti 15-20 günde yaptın.
Şimdi buraya geliyorsun forumda öyle böyle birileri var vs diye laf sokmaya çalışıyorsun.
Eğer içinde kalan birşey varsa adam gibi gel msn'e orda konuş. Burada çapsız çapsız hareketler sergileme.
Sistemin tıkır tıkır işlediğini görünce "bunlar beni aç bırakıcak" diye mala bağladın kendini. Sonra tekrar gelip özür diledin. Ve şimdi yine aynı şeyleri yapıyorsun.
----------------------
Konuya gelince bu kadar derinlere inilmesine gerek olmadığına katılıyorum.
Hatta sistemi biraz daha geliştirip olayı title'da bile bitirebilirsiniz.
Bir de içeriğinizi sektör sektör hazırlarsanız çok daha rahat halledebilirsiniz.
Yani mobilya sektöründe yapacaksanız binlerce, onbinlerce sektöre ait kelimeleri havuza atıp sistemli bir şekilde harmanlarsanız bu kadar uğraşmanıza gerek kalmaz.
Makina tarafından üretilen içeriği, bırakın Google'ın anlamasını burada onlarca adama göstermemize rağmen anlayamadılar.