Geleceğim için yazmıyorum sadece arkadaşlar için yardımcı olabilecek bilgileri soruyorum konuyu okudum eklenmemiş.
ÖSS'de barajı geçmek yetiyor mu gelmek için ?
Oraya giden direk kayıt olabiliyor mu yoksa Türkiye'den bir yere yerleşip kağıt alarak oraya gönderip kabul beklemek mi gerek ?
Orada hayat pahalılığı nasıl şu anda ?
Mesela ben Azerbaycan'a gitmeye niyetliydim bu sene orda okuyanlarla görüştüm sakın gelme diyorlar..
Bir akrabam da oraya gitmişti, kendini yırttı TR'ye dönebilmek için.
Össden 165 barajı geçmek yeterli bu kurali bu sne tr çıkarttı ondan önce gidenlerden istenmiyor..
Direk kayıt yapabilirsin hiç bir okula kayıta gerek yok!
Hayat pahalılığı türkiyeden şuanda düşük ayda 300 'ya zorlanmadan geçinirsiniz ancak bu sizin harcamalarınıza bağlı olarak değişir.
Hayat şartlari bizimkinin ne çok altında ne çok üstünde sayılır ancak eğlence içki kumar manasında ne ararsanız var kişiler buraya gelmeden önce mutlaka kişiliklerini gözden geçirsin ben böyle şeylere kapılırmıyım diye yoksa burda yok olmaya mahkumlar..
Azerbeycanın ününü duydum merak etme oradan gelip bulgaristanda okuyan bir grup arkadaşımda var ancak bulgaristan azerbeycana 10 çeker

Birde bir adam kendi kendini yakar barda karıda kıza gezen adamlar yanıyoz diye bağrınır heryerde sen eğitim almak için uğraşırsan ahırda bile otursan anlarsın başka merak edilen varsa sorun anlatırım yanlız lütfen saçmalamadan!