her sürüme uygun budypress vardır.mesela ben 3.0.. yı değilde wordpress mu olarak 2.9.2 yi tercih ediyorum en kararlı sürümü o ve cogu budypress lerle uyumludur.budypress sayfasında vardır uygunluk testi..ama 2.9.2 yi kurarsanız şayet suandaki budypress eklenti bölümünden aramada çıkan budypress onla uyumludur..budypress 1.2.3 veya 1.2.5 tavsiye ederim..eğer istersen ben tasıyacam sana bitirince linki atarım..ama uyumluluk testi var eğer uyumlu değillerde sen zorlayarak eklentiyi aktif ettiysen cok hata alırsın..

ayrıca son mu da blog dağıtımı yok ama bufypress kurulabiliyor.yani kısacası artık mu diye bir şey kalmıycak..normalde wordpress her yeni sürümünde mu sürümüde çıkarırdı ama yok artık...yani olucaukta duyduguma göre o kısmı ücretlendirilecekmiş....(kaynak çok sağlam değil tabi söylenti)

eğer istersen 2.9.2 yi sana gönderebilirim...

ayrıca mu kullanna arkadaslar artık yeni sürümelrde otomatik günceleme yapmayın kapatın onu nedeni ise mu değil standart normal wordpress olması mu değil...tüm bloglar ölüyor....ben denedim aman siz denemeyim allahtan sık yedek alıyordum...