Çok dar bir şekilde bakıyorsun olaya burada önemli olan üretici değil tüketici konumunda olan insanlardır. Bu konuda ki hedef kitle ise üretici
Her malın ucuzu ve pahalısı vardır. Sakızın da, Kolanın da , Arabanın da kıyafetinde herşeyin bazıları pazardan alır bazıları en pahalı mağazadan sen ya pazarcı olursun satarsın yada mağazacı olursun eğer lüks mağaza sahibiysen senden pazar fiyatına mal almaya gelenleri de uygun dilde anlatırsın ortalığı velveleye vermeden.
Ben misal olarak söyledim. Benim Joomla konusunda bilgimi bilenler bilir. Bu forumda onlarca kişiye gecelerce müşterilerine mahçup olmasınlar diye işlerini yaptım yardım ettim ne para istedim ne itrater kullandırdım. Ama Konu açıpta bakın yapamayacakları işleri alıyorlar ucuza piyasa öldü vesaire diye ortalığı kaldırmadım ki hala bu şekilde yardımcı oluyorum insanlara.
Bizde uzun yıllardır bu işin içindeyiz boş mesaj olarak algılamak yerine belki söylenmek istenen şeyler senin yararınadır diye okuman da fayda var.
Avrupaya iş yapıyorum diyorsun o zaman önce eleştiriye açık olmayı öğrenmen gerekmekte.