Neyse herkez yaptığı iş içi konuşa dursun türkiyede hakkatten bu işin karşılığını almak çok zor bugüne kadar ne para kazandıysam hepsini yurdışındaki işlerimden kazandım ayda hiç yoktan 200 - 250 dolar kazanabiliyorum site işi çıktımı türkiyede görüşüp konuşuyor ve parami pazarlıklada olsa alıyorum arkadaşlar demiş hazır sistemlerden para kazanamassın diye elance.com'a gir freelancer.com'a gir joomla uzmanı araniyor ibaresi kime göre yada neye göredir bilinmez bugün her zevke her keyfe göre işler yapılabilir bu kişiye göre değişir bugün gitti gidiyor yada facebook kodlamiyoruz facebook ilk açıldıgındaki hali zaten çok basit sistemlerdi okadar para kazansam onu bende yazdirirdim gittigidiyor sitesi bir ebay ortagidir kodlar ebayin kodlaridir zaten bugün joomla ile hazırlanmış binlerce site vardir ve üyeleri binleri geçen siteler gösterebilirim şuanda kendi sitemde 10.700 üyem var olmaz değil oldurmaktır zaten önemli olan aynı şekilde googleda aratin GibLink bugün dünyanin sayılı satış ortaklığı sitelerindendir aylık tekil kullanicisi binleri geçmektedir o yüzden size burda kimin neyle neler yapabileceğini anlatmaktan öte gidemem herkez ne düşünüyorsa odur ben joomla site kurmaktan bahsetmiyorum joomla kurulumunu kuramayan varsa gelsin ücretsizde kurarım ama o arkadaşın istediği bazı şeyleri tasarlamaktı neyse arkadaşlar konu uzaaaaaaaaaaar gider her kafadan bir ses gider sadece joomla kurulumu :800 lira gel vatandaş gell)))