protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Guzel kardesim,

YUkarida ceviri yapmissin diyordun. SImdide birebir ceviri muhabbetine ceviriyorsun isi...Benimle kisisel problemi olanlar bana email, ve facebook yoluyla ulasablir. ZAten hergun birkac tane bu turden mesaj aliyorum. 1-2 tane daha olsa benim icin cok sey degismyecek.

Ben zaten autoblog isini ben buldum diye bisey demedim. Ben bu isi boyle yapiyorum dedim, bildigimide elimden geldigince anlattim. Siz hala bunun ceviri oldugunu iddia ediyorsunuz. YUklaridaki yazilari alalim, TUrkiyede istediginiz ingilizce bolumune gidelim, bu yazilar cevirimi diye soralim. EGer ceviri ise ben size 10.000 dolar verecegim. Yok eger ceviri degilse, sizden 10K alirim. MAdem iddianizda hala iddialisiniz, buyrun size hodri meydan....
Seninle ilgili bir sıkıntım yok canım kardeşim. Sadece eleştiri. yapıcı eleştiri olarak kabul et. Mükemmelliğe giden yolda eleştiri almak önemlidir. herkes sana iyisin hoşsun diyor. Bir de benim baktığım çerçeveden bak. Ben sana kopyalamışsın demiyorum. Esinlenmek diyelim daha çok. Kendi katkıların da olabilir. Ama ana tema aynı. Çevirinin ne anlama geldiğini ben iyi bilirim. Benim işim gücüm ing -alm - türkçe çeviridir. Seni üzmek veya kırmak gibi maksadım da yok. Bu konuyu kapatalım.