haklısın olabilir ama bu yine de onu haklı yapmaz bu diğerlerinin ondan daha haksız olduğunu kanıtlar
bu aynen şuna benzer biri gelir 100 liraya satarmazsın işten anlamayan biri gelir 500 der satarsın burdaki sorun sadece vicdani bir sorundur bence
anladığım kadarı ile sende site tasarımı yapıyorsun yapmasan bile en azından ilgin var bugun joomla site için 800 sence nasıl bir fiyat
herkes malını daha pahalıya satmak ister ama her alıcı da daha ucuza almak ister spor sitesi yaptıracaktım 3000 tl ile 400 tl arasında fiyat geldi büyük çoğunluğu 500 civarı idi şimdi 3000 tl diyen kişi diğerlerinden çok mu farklı ben bunu anlayamıyorum 2500 nasıl bir tasarım veya kodlama farkı olabilir
r10 harici tabiki firmalara ve özel iş olarak site de yapıyorum yaptım, burda olay freelancer ile bi şirket olma olayı aslında, ornek ilk zamanlarda bi firmaya servis ediordm firma işte bak biz kurumsalız vs göz boyama ile bende 1 e aldıgını 3 4 e satıordu.
bu arkadaş haklı demedim zaten, dediğim gibi o 800 diyorsa bu işe ben öleyim , örneğin özel video player istiyorlar, istedikleri özellikleri bir duysanız bi yemek yapıp portakal sıkmadıgı kalıyor video playeri şu olcak bu olcak neyse ,fiyata geliyor konu , saatlik çalışma sürem var birde kodlama ve ortlaama kod satır sayısına graifklere gore bi baremim ona gore bişeyler dedigimdeki bu ozel bi iş olacagını unutmayalım xxxx rakamlar soyledigimizde tak cevap su oluyor ne yaptın hocam altı ustu player.. içimden e yap ozaman altını ustunu dmek gelior ama işte.. Böyle orjinal sıfır ve pekde kimsenin yapmadıgı işlerde bile bana gore normal ve bi kurumsal fiyat aralıgına gore dusuk fiyatlar soylmeme ragmen yine cook fazla deniliyor . tepkim bu idi yani 800 diyorsa ben öleyim.
Ayrıca kalite ve fiyat farkı demişssinz onun nedeni iki sebepten bir ün nam güvenirlilik göz boyama sanatları . Yani adam o konuda ün yaptı ise saglam refleri varsa 2milyarlık işe 5 10 alır kimsede niye alıorsn demez. ikinci olay yapılan işin az kişi tarafından yapılabilmesi ve kalitedir.Basit bi ornek biri sana 200 e sagdan soldan toplayıp site yapar , boyutu olr 5 6 mb , biri 2 milyar dr orjinal yapar boyutu olr 1 mb , 5mb yama siteye belki beklemekten sıkılan kişi girmeyecekken , 1mb a indirgenmiş bi site daha avantajlı olacaktır. Örnek bu flash için verdim . yada adam bi site yapar iki gun gecmez o siteden herkesde olr , profesyonel biri yapar kimse sitenin bi butonnunu bile calamaz. gibi .
Özet geçersek ; arkadaşı haklı bulmuyorum. Ama onun gibi sitem etmeninde bi faydası olcagını dusunmuyorm. Dedimya belki yüzu bulmustur yasamıs oldugum boyle isyan edilcek olay .