SS yeter sıktın. 32 yaşındasın sana hep abi dedim. Ama eşek'in kulağına suyu kaçırdın.
9 yaşından 23 yaşına kadar sanayide büyüdüm. Senin gibi yüzlerce adam ile muhabbet ettim.
Seni ne kadar iyi tanıdığımı, neyi nasıl ne zaman düşündüğünü vs herşeyi biliyorum.
(Herşeyi bildiğimi sende çok iyi biliyorsun.)

32 yaşında Amerika'da doktora yapan bir adamın Ofsayt osman gibi adamlarla uğraşmaması gerekir.

Tamam bloga face gibi yerlerden gelen linklerle girdiğini vs anlat. Edebiyatını bu gibi masallarla geliştir ona haşa birşey demiyorum.

Ama sayaç var be kardeşim. Haftalar öncesinden Amerika'da bilmem ne ağını kullanan, bilmem ne ünisinden linux makinadan giripte "dün bi baktım ana o da ne, adamlar yazılarımı çalmışlar" falan hoş olmuyor. Ayıp, yapma senin gibi delikanlı webmaster'a hiç yakışmıyor.

Not:Filipinliler konusunda yaptığın terbiyesizlik sana ne kadar ağır patladı demi.
Elin msn'e girmeyi bilmeyen filipinlisi için; ofsayt osman bu senden daha iyi vs gibisinden şekiller yaptın. Ne oldu sonuç sıfır. Bana attığım pm'de sağol vs falan dedin. Yapma abicim senin ne iş yaptığını nereden link aldığını herşeyi bildiğimi sende biliyorsun. Sence ben senin ne kadar zararlı bir iş yaptığını anlamayacakmıyım.

Neyse çok fazla uzatıp kimsenin zamanını çalmak istemiyorum. Bir daha hakkımda ileri geri konuşmazsan sevinirim. ( Unutma sen 32 yaşında bir safkan amerikalısın. Ona göre düşün. )