Konuyu okurken bazı arkadaşların ilk mesaj dışındaki mesajları okumadan yazdığını düşünmeye başladım.

Biri ben joomla'yi geliştirmeye yardımcı oluyorum ona eklenti kodluyorum ve siz 800 tl az diyosunuz diyo.

Diğeri haklısınız hocam diyo. Bir diğeri r10 da iyi satıcıda iyi alıcıda var diyor.

Eğer yazılanları biraz okusaydınız burdaki arkadaşın 800 tl dediği şeyin JOOMLAYI KUTUP HAZIR BİR TEMA ÜSTÜNDEN 5-6 ADET SAYFA OLUŞTURMAK OLDUĞUNU ANLARDINIZ.

Bana bu olay karşılığı r10'Da 800 TL veren kişinin iyi alıcı olduğunu söyleyen kişiye DİYECEK BİŞEYİM YOK zaten OLAMAZDA. Kazık yiyen her alıcı İYİ ALICI demek gibi bişey bu

raggangsta ve Akar yazılan tüm yazılar aslında sizin dediğiniz gibi. Siz birşeyleri kodluyor değiştiriyor özellik ekliyosunuz 800 yada 1000 tl bu hakkınız. Sonuçta onu siz yaptınız emek verdiniz. Ve istediğiniz fiyata satarsınız. Hatta bu yaptığınızdan dolayı size saygı duyarım ki DUYUYORUMDA.

Ancak bu arkadaş sadece hazır kuruluma 800 TL istemiş resmen. Ayıptır bazı hostlarda panelden bile tek tıkla kurmak mümkün artık. İÇİNE EKLENTİ EKLEMİYOSUN, TEMA YAPMIYOSUN gidip ftp atıp kurulum adımlarını belli kalıplar halinde yapıp siteyi adam teslim ediyosun.