mesela nette ilk defa eklenmiş bir konu için de etiket üretirmi,

for example:

yeni bir dizi başladı ve ilk olarak benim siteme ekliyorum, henüz nette bu konuda bir fragman yok. bu durumda da alakalı etiket bulabiliyormu

ayrıca bir demo site kurup oraya ayarlama yapsanız daha yararlı olur, mesela ben almak istiyorum ama istediğimi verip vermeyeceği konusunda tereddütlüyüm.

etiketler indexleniyormu, spama düşme ihtimali, yazı indexleniyormu vs gibi kuşkularım var.

bir arkadaş ta etiket botu satıyordu. msn den görüştük. demo verdi baktım eklediği konular 5 gün geçmesine rağmen indexlenmemiş. sorunca da indexlenmesini ben engelledim. demo siteyi indexletecek kadar aptalmıyım dedi. site wordpress ti.

bazı konuların da (15 gün önce eklenmiş konular mesela) indexlendiğini fakat aramalarda çıkmadıgını gördüm ve gösterdim. ona da bir mazeret buldu.

kısaca konuyu baltalamak değil kafamdaki soru işaretlerini gidermek için bunları yazıyorum ciddi olarak alıcıyım. eger bir demo site yada subdomain kurarsanız oraya herkes konu ekleyip denesin. zararı olmaz. begenmezseniz db yi siler tekrar kurarsınız.