Bekq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek site 50 TL'den yapılırdı. Toplamda 150 TL. Konuda okuduğuma göre tema sıfırdan yapılmayacak. Sadece birkaç düzenleme yapılacak. Joomla Kurulum 3 TL'ye yapanlar mevcut. Ha siz milletten farklı kuruyorsanız onu bilemeyeceğim. Tema Kurulum ve Editlemesi 40 TL desen yuvarlayıp 50 dersin. Ama fazla uçmanında alemi yok.

Birçok wp, vb işi yaptım. Emin olun piyasayı sizden iyi biliyorum. Sizin gibiler bütün konulara "Şu kadar fiyata yaparım diyerek fiyatı yüksek verir ve nedense hiçbir zaman iş alamaz". (bkz: script yazdırılıcaktır konusuna 100 bin TL teklif veren kişiler)
Öncelikle profilnde yazdığı üzere yaşın 16 daha bu piyasayi bizden iyi bilebilmen için birçok ekmek yemen gerekmektedirSana dediğim gibi abicim bu işlerle uğraşmak ileride sanada yorucu gelmeye başlıyıcak 50 lira para tabiki güzel bi para ancak bugün bu emeğe 50 lira çok az bir miktar ,sen diyorsunki 50 liraya yapardım adam 50 lira bile demiyor 30-50 arası diyor anlatabildimmi sorunu?Eğer yapabiliyorsan bulabiliyorsan acıma 5 katını iste ama ben burda çok fazla bir fiyat söylemedim tek site için 1500 2000 isteyen adamlar var r10'da dahi olsa ki olmaması gerek burada bu işi bilenler cirit atarken adam gelip sana 50 lira bile demedimi canını sıkıyor insanın..En başta yaşınla ilgili yazdığım şeyi yanlış anlama bu bizden az yada çok bilmenle alakalı değil çok yaşamak ve görmekle alakalı bişey amacım seni rencide etmek değil