Merhaba arkadaşlar başıma gelen bir olay sonrası bu konuyu açma gereği istedim umarım biraz duyarlı olursunuz;

İş arayanlar başlığında bir konu açtım joomla site yapılır diye arkadaşlarımızdan bazıları referans ve fiyat istedi hepsine pm'le ilettim aralarından bir arkadaşım bana 3 tane site yaptırmak için teklif sundu 1.Pansiyon -2.Yurt 3.Rent A Car sitesi için 5 er 6 şar sayfalık joomla site istedi benden ben kendisine en başta 800 civari bir fiyat çıkarttım ancak 5 6 sayfa olacagını sonraki pm ile belirtti bende bunun dışında kendisinin bir fiyat belirlemesini istedim ve bugün sayfa başı 20 liradan tasarım yapan arkadaşlarımı biliyorum arkadaşımın bana teklifi şu oldu site başı 20-50 tl arası.....

Kendisine böyle birşeyi yapamıyacağımı belirttim ve bu işi bukadar düşürmemesi için rica ettim...

Arkadaşlar sizlerden tek ricam wordpress joomla dahi olsa bir site yaparken bu fiyatlara düşmemeniz sonuçta ben öğrenciyim harçlığımı site tasarımı yaparak çıkartıyorum her nekadar portal site dahi olsa ortada bir emek var ben bu hale gelebilmek için çok uğraştım lütfen biraz daha duyarlı olalım tek ricam bu kimse darılmasın gücenmesin istemem ancak bu fiyat ihtiyacımız dahi olsa bizle dalga geçer gibi söylenen bir fiyattır!