Sonunda forumda birileri düzeyi yükseltmeye başladı.
Bu şekilde yazılacak botlarla sayfaların alaka düzeyleri bir birlerine otomatik olarak yaklaştırılabilir.
Hatta ben bunu bir adım daha ileri götürüp botla çekilen verinin anahtar kelime yoğunluğunu değiştiren ve bunu metni bozmadan semantik sınırlar içinde yapan botlar yazdım.
Burada herkesin index yakınmalarına rağmen tamamen makine tarafından üretilen içeriklerimin hepsi indexlendi problemsizce.
Ama bu konular black hate girdiği için sadece deneysel aşamada bıraktım.
Sonuçta SEO da street smart türk kafasına matematik ekleyebilen kazanır.
ve görüldüğü üzere abuk sabuk konular 5-10 sayfa teşekkür alırken, bu kadar ciddi ve üst düzey bir konu hem okunmamış

hem de kimse yanıt da yazmamış doğru düzgün

))
@digiklan Hocam yorumunuzda sonuna kadar haklısınız, forumda böyle ileri derece de gerçekten araştırma sonucu bulunmuş bilgilerin paylaşılması güzel.Ancak gördüğüm üzere biz Türk webmasterlar r10 genelinden gördüğüm kadarıyla olaya hep yüzeysel kısmıyla bakıyoruz.Eminim ki bu makaleyi okuyan en az 30 kişi bu da neymiş matematik testi gibi diyecektir.
Anlatmak istediğim olay bizlerin derinlere inmek yerine, hala aynı yerde kulaç atıyor olmamızdan kaynaklanan bir problem vardır.Zaten makaleyi paylaşan arkadaş gibi r10 bünyesinde bulunan bir kaç kişi, gerçekten bu işin derinlerine inmiş olduğunu tahmin etmekteyim.
Fakat böyle insanların kötü yorumlara veya ilgisizliğe maruz kalarak paylaşım yapma şevklerinin kırılması gerçekten çok üzücü.
Ayrıca makaleyi yazan arkadaşıma gerçekten çok teşekkür ederim.Böyle kaliteli makalelerin paylaşılması, seviyeyi yükseltmesinin yanı sıra sizin gibi olan kişileri de paylaşım yapmaya teşvik edecektir.
Bknz:
https://www.r10.net/google-optimizasy...ise-yarar.html