leonitef adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu uzun zamandır ses çıkarmiyayım diyorum ama dayanamıyorum. Sen kendini ne sanıyorsun koçum. Böyle kibir ukala tavırlar falan. Yani burada sanki bir sen mi ingilizce biliyorsun e ingilizce blackhat makalelerini türçkeye kendi fikrinmiş gibi çevirebiliyorsun . Blackhat hakkında sağdan soldan fikir edinip türkçeye çevirdiğin yazılar ile blackhat seo cu mu olunuyor. Kendine ait 1 tane özgün fikrin yok. sen nereleri okuyorsan ben de oraları okuyorum.

Bak sana çevirdiğin ve elaleme r10 da kendi icadınmış gibi yutturduğun bir makale göstereyim. Yazan elemanla da üşenmeden mesajlaştım ve kesinlikle türk değil. Yani sen olamazsın.

Şimdi şu yazıya bir bakın: guide autoblogging dummies my perspective beginners

bu yazının ağdalı bir anlatımla türkçeye çevrilmiş hali ise şurada: Blackhat seo nedir örnek ile açıklama

burada insanları ukala tavırlarınla pişkince küçümseme ve yabancı blackhat sitelerinden fikir çalma huyundan vazgeç. o siyahsapkali.com daki yazıların % 95 inin blackhatworld.com vb sitelerden aşırma olduğuna kalıbımı basarım. Tereciye tere satmayı bırak ve kendi fikirlerini üretmeye çalış. Elin amerikalısının yazdığını bizlere anlatacaksan da kaynak linki ver ve deha tavırlarıyla ortalıkta gezmeyi bırak. Yoksa daha fazla rezil edeceğim seni bay protos
Bende gördüm abi ) Adam uğraşmış emek vermiş yazmış bari çeviriyorsun kendi yazın olarak yutturmaya kalkma