Öneri İstemişsin öneri , öncelikle imleme sitelerine benim üyeliğim ile ekleyecekse her imleme sitesine üye olmam gerekiyor bu karmaşık ve zor olmayacakmı zaten ben üyeysem kendim eklerim tabi program nasıl çalışıyor bilmiyorum ama , sonra proxy listesinin alexaya yararı google'a zararı vardır onu söylim proxy ile girilen bir sayfada adsense varsa banlanma riski süper yüksektir.Onun haricinde projeniz güzel gibi tebrik ederim...
Ekstra Öneri olarakta mesela bunların hepsi google içinse ve program olduğu için organik hit gönderen küçük bir demo eklenebilir mi?

Ayrıca sana kötü yorum yapmadık millet daha önceden vermiş repleri belli etmiş - 400 lerdesin ne biçim kıskançlık anlamadım

Ha son olarak "türklerin birbirlerinin gelişimini çekememesi çok üzücü gerçekten " demişsin , biz yorum yapabilmek için bir şeyleri görmemiz gerek , sen burada program veya hiç bir şey olmadan sözlerle belirtmişsin ki bunları yapan yazılımlar zaten var , olmayan bir şeyi yapmak gerek diye düşünüyorum haklısın sana belki direk konuda replerden bahsettik ama dostum biraz garip olmuş...
Kötü yorumla hepimiz forumu terk etseydik kimse olmazdı yorum yorumdur sana illa ki iyi yorummu yapmamız gerekiyor ? Herşeye açık olmalısın