Öncelikle bu kadar seviyeli bir eleştiri için çok teşekkür ederim. Söyledikleriniz doğru ancak şuda var ki ben burada herşeyi tek tek anlatamam. Ben adı üstünde ipuçlarını arkadaşlara vermişim.
KESİNLİKLE ingilizce öğrenin -> Yabancı forumları sık sık ziyaret edin
Bunu ben başka birinden okusam hiç garibime gitmez. Yabancı forumları okuyup anlayabilmek için ingilizce öğrenmemesi gerektiğini söyleyen birisi var mıdır acaba.
seoros 'un reklamını yaptım evet ama dediğim gibi benim tek bağım okuyucusu olmam ve bu verdiğim ipuçlarının tümü burada var diye verdim.
Siz yararlı bir yer bulduğunuz paylaşmaz mısınız?
Bu ûslûbun daha hoş olmuş bende teşekkür ederim. Benim (
ve diğer arkadaşların ) demek istediğimi kısaca özetliyeyim ;
Ben sana kalkıpta balık tutmasını öğret demiyorum, demeyede hakkım yok zaten. Ama sen burda yolda göstermemişsin. Senin burda yapacağın iş
( konuya istinaden ) oltaya yemin nasıl yerleştirileceğini göstermek.Bunun sonucunda senden insanlar sadece yemin nasıl yerleştirileceğini öğrenecek. Şuda bi gerçek her yem takmasını öğrenende balık tutacak diyede bi kâide yok, kendini geliştiren, çalışan balığı tutacak.
Yararlı biyer paylaşmanıza tabiki kimse bişey demez, ama bunu başka bi konuda yapsanız daha yerinde olurdu. Örneğin geniş kapsamlı bi ipucunun altına verebilirdin link'i emin ol ozaman daha güzel verim alınır, insanların kafasında daha iyi yer alırdı. (
burda seoros öcü demiyorum.)