Açıklama RHSBILISIM v1 ve v2 scriptlerindeki api bot artık çalışmamaktadır. Bu yüzden sitelerimize mp3ler otomatik eklenmemektedir. Yepyeni bir bot satışa sunmak istiyorum.

Özellikler
* Çalışma prensibi botu cron ile her çağırdığınızda random bir sanatçıya ait mp3leri, sitenize Youtube'den çekmektedir. Zamanı siz belirliyorsunuz genelde 1saate ayarlıdır. Sitenizde mevcut sanatçıyı ekleme yapmayacaktır.

*
API domainlere lisanslı olacaktır. Script vvareze düştüğünden, yeni API adresini öğrenseler bile herkes kullanamayacak.

* Önceki API gibi saçma-sapan sanatçıların mp3lerini eklemeyecektir. Sanatçı listesini bizzat kendim powerclub.com.tr, seyhanmuzik.com' dan yararlanarak hazırladım.

* Şuanda Yerli ve Yabancı toplam 7.500 sanatçı ve 350.000 den fazla mp3 kapasitesi vardır. Ayrıca, haftalık olarak yeni sanatçıları ve albümlerini API'e kendim ekleyeceğim.

En önemlisi
* 7 aydır v2 scriptini kullanmaktayım ve 15K+ üstü hitte hem cache hemde API-bot yüzünden aşırı MySQL kullanımı vardı. Cron ile API'yi her çağırdığımızda MySQL ve memory' e aşırı yükleniyordu. Bu API sayesinde MySQL ve Memory kullanımınız %50 azalacak. Şuanda 25K+ hitte
Memory Used %55-60 dan %30-35 e kadar düştü.

Botu satın alan arkadaşlara, kurulum ve sonrasında teknik destek devamlı olarak tarafımdan ücretsiz sağlanacaktır.

Ekran Görüntüsü Bot çalışması

Ekran Görüntüsü
Bot uyarı ekranı

Ücret

Domain başına 20TL / 15$ paypal (Bir defa ödenecek sonrasında ekstra birşey talep etmiyorum)

Ödeme
İşbank veya Paypal

Botu satın alan kişiler

* habana + kuruldu
* DuggacONE + kuruldu
* rosenrot + kuruldu
* SpyCracker + kuruldu
* _TopraK_ + kuruldu
* hasip + kuruldu
* webmanager + 3 adet kuruldu
* E2servers + kuruldu
* trojan_alert + kuruldu