TunaJLucas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bi sorum olucak.
mesela 1 kelimeye 142$ veriyor.1 ay sonrada yine 142$mı verecek ?
yani kelimelerin ücretleri değişiyor mu ?
Ücretler tam ve kesin değil yazımda da dedim zaten.Misal 142$ diyorsa 100 dolar verebiliyor Google.1 ay sonra dediğiniz olayda rekabete göre değişiyor.Misal turizm kelimesine kasıyorsanız siteyi yaz ayında iyi bir getirisi olur ama kışın tık başına verilen miktar düşer.

Birde bazı arkadaşlar banlanırmıyız demiş.Ona da gelince siz reklamını alacağınız kelime için direkt kasmaya başlarsanız Google hemen farkeder ve sırf daha çok kazanmak için site açtığınızı anlayarak banlayabilir.Bunu önlemek için biraz düşük getirisi olan kelimelerden gidin.Araya da o reklamın yayınlanacağı makaleyi sıkıştırın.Siz Allah Allah Subhannallah diye dalarsanız bende banlarım sizi.Çaktırmadan sinsice gideceksiniz.

Son olarak bir arkadaşımız da R10 da bile o sistemi yapan sağlam adamlar var demiş.Yani şimdi tek bir host firmasından host alıp kendi arasında backlink kasmaya çalışırsanız ve aynı hesaba bağlı reklamları yayınlamaya çalışırsanız kazanamazsınız.Yani Google a siteyi reklamdan para kazanmak için açtığınızı belli etmeyeceksiniz.Ağır abi olarak takılacaksınız.Sanki Google'u satın alacak paranız varmış gibi

Tekrar cevap yazmayam diye yazıyorum biliyorum bunaldınızSite de de Google Adsense ile ayda yaklaşık 3000 dolar ve üzerinde kazanan arkadaşlar var.Onlara da tavsiyem yurtdışında bir bankada hesap açıp paranın orada ki hesaba aktarılmasını sağlasınlar.O zaman yarı yarıya kazancınızı kesmezler.O da zaten çok kolay.Bir faks ve sanırım 100 dolar para ile hesap açabiliyorsunuz...