ekledim. Benim logo 10 tl diye bir konum var ögrenciyim vektörel çizimlerle müşterilerimi memnun eden çalışmalar yapıyorum. Fiyatlar düşük farkındayım ama yükseltincede talep azalıyor. düşük yapınca müşterilerim çogalıyo pek ihtiyacı olmayan bile gelip logo , tasarım yaptırıyor.Bazı arkadaşlar kızabilir hak veriyorum ama eger piyasayı yükseltmek mümkünse bnden bi çaba harcayacagım. Şu düşünce içersindeyım aramızda daha tecrübeli arkadaşlarda var. Eğer fiyatlar standart olursa TEKELcilik meydana gelcektir insanlar belli kişilere yönelecektir.Bazı arkadaşları görüyorum bu bölümde birbirlerini rakip olarak benimsiyorlar, Sonucunda tartışmalar cıkıyor bunlara hiç gerek yok eger bu bahsettiğiniz proje gerçeleşebilir bir şey ise herkezin yararına olucak ise tüm arkadaşların gonullu olucagından emınım eger olmuyorsada olmuyordur.Zaten biri 20tl ye , biri 10 tlye logo yapıyorsa ve müşterici 10 tl yi tercih ediyor ise bunun tecrübe ile alakası yoktur bnce kimse 10 tl ye kötü bir logo yaptırmaz zaten 20 tl verır işini gören bişi yaptırır . Yani demek istediğim 10 tl ye yapıyor diye kötü bir logo yapıyor sanamyın . İnsanlara kızarak onları kötü tasarımcı , "Bu adam kendini tasarımcı sanıyor!" gibi laflar edenleri gördüm. Eğer o insan o tasrımlarından birşeyler kazanıyorsa o tasarm kötü değildir. + olarak r10 da senelerdır olan arkdaşlarımız var yeni gelen arkadaşlara destek olmaları lazım köstek olmak yerıne burdan herkez ekmek yemeli diye düşünüyorum . Yazdıklarım kimseyi incitmek adına yazmadım. Teşekkürler.