tasdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce r10da düzenlediği kampanyadan faydalanarak Gökhan Düzoğlu'ndan hizmet aldım, yıllık ödediğim ücret için taa o zaman pişman oldum, sık sık kapanan serverleri ile ilgili birçok mail yanısıra konuyla ilgili r10 üzerinde açmış oldugu postları forumda bulabilirsiniz. Şimdi firmaya "vergi levhası ve diğer mevcutları oldugu için firma diyorum ama firma demeye bin şahit lazım" ait web sitesine giriş yapamıyorum bütün girişler hatalı, destek için mail atıyorum cevap gelmiyor, web sitesinde yazan telefonları arıyorum sadece biri cevap veriyor oda arkadaşıymış ve numarasını web sitesine yazdıgı için Gökhan Düzoğlu'na etmedik küfür bırakmıyor tabi telefonunu arayanlarada. Facebookta kendi açtığı sayfada http://www.facebook.com/bilgihost aynı durumda.

Üç beş kuruş için kimseye küfür etmek istemiyorum yada kötü itamda bulunmak istemiyorum o kişi zaten kendine yakışanın farkındadır

Şu foruma gelipte host aldığım için gün geçtikçe ve bilgihost gibi yaşadıgım 3-5 sorunlu olaydan sonra değil r10dan host almak Türk firmalardanda host almak istemiyorum. Mediatemple bir günlük kesinti yüzünden bir yıllık ücretsiz hizmet verirken ülkemde telefonla ulaşabileceğim kişiler bırakın bu tür bir özürü telefona küfürle cevap veriyorlar.
merhabalar;
askerde oldumdan dolayı bazı aksaklıklar yaşanıyor doğrudur.
aramış oldunuz numara mesgule düşüyor cunki aramış oldun arkadaş ile ayrıldık su anda tek olarak ilgileniyorum mecbur olarak.

siteye giriş yapamıyorum demişsiniz. sitenizin adını bana bildirin gereken neyse yapalım bu kadar abartmanıza gerek yoktu.

saygılarımla;