Grafiker değil de tasarımcı desek ?
Haklısın
güzel düşünce fakat tutucağını sanmam :S fiyatlar yükselince talep azalıcaktır ve elbet fiyat kıran 1-2 kişi çıkıcaktır. Ve tekrar herkes fiyat kırıcaktır. Herkes için hayırlısı olsun.
Kıran kişiler su yüzüne çıkacaktır.Ve iş veren elbet kaliteyi görüp seçimini doğru olandan yapacaktır.
piyasayı yükseltmek mi

şaka yapıyor olmalısınız... Piyasa vuracağı kadar en dipte kesinliklede çıkmaz! Buna sitenin baştan getirmesi gereken kurallar dahilinde yapılması gerekirdi artık isimler belli işler belli fiyatlar belli bu saatten sonra hiç inanmıyorum koskoca prodüksüyon işini 250TL fiyat biçtikten sonra ben şok geçirdim

dahada beklenti içerisine girmedim... (benim görüşümdür bu)
Bir çok iş yaptım burda itrade felan olayına girmedim benim amacım işimi iyi yapıp biçtiğim ücreti iş sonunda almaktı... Piyasaya bakıyorum eleman ararken bile 1000-1200TL 'den fazla veren yok diğer illerde bu fiyat yarı yarıya düşüyor. İstanbulda 1200 ile geçinmek ne demek biliyor musunuz? Aç yatmak demek.. Her neyse piyasanın durumu içler acısı görüşüme katılanlarda katılmayanlarda olacaktır ama yaşayan daha iyi anlayacaktır
sağlıcakla
iyi sabahlar
Sonuna kadar katılıyorum, lakin bi yerden başlamak lazım.
Bunu hapishane yönetiminden memnun olmayan mahkumlar gibi düşünün.İsyan çıkmalı ki, yönetim sesimizi duysun

Ayrıca böylelikle fiyatlar yükselmiş, ucuza logo yapanlar ayyuka çıkmış olacak
Kalite ve fiyat aslında doğru orantıda olacak böylelikle