kubilay_oral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
www.mizahhaber.net için uydurma haber alacağım. Haber başı fiyatlarınızı bekliyorum. Kaliteli yaparım diyenler pm atsın.

Not: Haberler özgün olacak.
Trabzon Şokta!

Türkiye kupası için ligin şampiyonu Bursaspor karşısına çıkan Trabzonspor büyük bir mücadeleden sonra rakibini 3-0 mağlup etti. Kupa töreni için soyunma odasına giden Trabzonspor futbulcular tekrar döndüklerinde kupa ortadan kaybolmuştu. Sahanın içerisinde sıkı bir güvenlik önlemi alan güvenlik güçleri kupayı bir türlü bulamadı. Bir grup taraftar kupayı Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in cebe attığını iddaa ederken bir grup ise Kuddusi Müftüoğlunun kupayı alarak son model arabasıyla uzaklaştığını iddaa etti. 3 gol ile maçın yıldızı olan Teofilo şöyle konuştu:
- Şaşkınız fakat resmi olarak kupamızı kaldırdık. Şuan içinde bulunduğumuz durum tam bir rezalet. Yeteri kadar önlem alınmadığını düşünüyorum, umarım en kısa zamanda bulunur, diyen Teofilo konuşmasına son sözleride şöyle ekledi. "Trabzon olarak şoktayız, ilk defa kupayı kaldıran bir anadolu takımı olarak, ilk defa bizim başımıza geldi." diyor ve suçu Bursaspor taraftarına atıyor.

TFF yetkilileri ise kupa töreninin haftaya ertelendiğini belirterek şu sözleri dile getirdi: "Elimizden gelen herşeyi yaptık ve kupayı bulamdık. Olan oldu bir kere, her işte bir hayır vardır. Haftaya kadar yeni bir kupa hazırlayıp. Trabzonspor'a kendimizi affettirmek istiyoruz, üzgünüz. dedi.

Bu haberi şimdi örnek olsun diye yazdım.
Ufak bir referans.
Ücret konusunda anlaşırız.