Hayırlı olsun.. Allah yar ve yardımcın olsun..
Teşekkür ederim.
aynı şeyi yakın zamanda ben yapacağım

. senin adına hayırlısı olması dileğiyle
Teşekkü ederim,umarım gerçekleştirebilirsiniz.
hayırlı olsun,güle güle.....
Teşekkürler
En iyisini yapmışsın çeşke bende böyle birşey yapip bırakabilsem askerlikde gelmediki bırakalım yeni hayatında başarılar hocam.
Teşekkür ederim.umarım bırakabilirsiniz.
Bende yavaş yavaş bırakmaya çalışıyom.Baktım bırakamadım işe girdim.Şimdide akşamları giriyom sadece.En iyisini yapmışsın hakkında hayırlısı.
Teşekkür ederim.
güle güle reelde basarılar
Teşekkür ederim.
Aslında doğru karar almışsınız. PC'ye bu kadar bağlanmak gerçekten iyi birşey değil. İşe başlamadan önce bende PC başından kalkamaz hale gelmiştim. Neyse ki Allah'a şükür işe başladıktan sonra herşey düzene girdi..
--
Hayırlısı olsun..
Hakkınızda iyisi olmuş
Kendine iyi bak dostum. ALLAH yolunu acık etsin
teşekkürler
Yolun açık olsun hakkında hayırlısını dilerim
teşekkürler
Hayırlı olması dileğiyle.
teşekür ederim
hayırlıı ne ise o olsun.arkana baktınmıda salla gtn üzülmeye değmez
teşekkür ederim.
Hakkında hayırlısı olsun berk,arada uğra özletme kendini
Bilgisayar insanı bağlı tutuyor saatlerce kaldığım saatleri hatırlıyorum,en iyisini yapıyorsun zamanı gelince bende bırakıcam
uğrarmıyı bilmem,zaman göstericek.
Hakkınızda hayırlısı olsun.FAzla kapılmamak lazım aslında.Ama insanoğlu farkında olmadan oturabiliyor başında.En güzeli dışarda ilgilenebilecek birşeyler bulmalı.Biraz uzak kalınca inanın hiç aklınıza bile gelmiyor.
teşekkürler
Hakkında hayırlısı olsun hocam, doğru bir karar vermişsin. Artık insanların makinelere değil, makinelerin insanlara hükmettiği bir zamanda yaşıyoruz.
Yollarımız da ayrılıyor desene
Kendine iyi bak, umarım her zaman doğru kararlar verirsin hayatında...
teşekkürler
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Bende işe başlayınca kurtulurum diyodum ama işe girdik yine aynı sabah 8 akşam 5 pc başında
teşekkür ederim
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Kendine iyi bak.
PC den para kazanıyorsanız ne ala, ancak sizi sizden çalmaya başlayan bir araca dönüşmeye başladıysa en mantıklısı tabiki de bırakmak.
Hayırlısı olsun hakkınızdan.
umarım iyisi olur.
bende 1 sene sonra bırakmayı planlıyorum malum LYS yüzünden.hakkında hayırlısı olur inşallah berk
umarım
aveanın bi kampanyası vardı; oh be! :P
hakkında hayırlısı neyse o olsun.Kendine iyibak.
kurtuldun işte

sende iyi bak..
hayatın içine,sanala değil gerçeğe...