Takma kafana şampiyon, kendini üzmek sana -, o ve onun gibilerine + verir.
Sevenden bir kere dilersin yok derse gitmezsin. Ben bunu yapmayı öğrendim.
Şu anda bir arkadaşımla bu olay yüzünden kavgalıyız. Kız arkadaşı ikimizinde ortaokuldan beri tanıdığımız ortak arkadaşımız ancak aramız çok iyi kızla canımlı cicimli çok rahat konusuyorduk sonra bunlar çıkmaya başladı. Ben tabi biraz ağırdan almaya başladım kıza karşı ama kız arkadaşımı elinde oynatıyordu bunada müsade etmek istemiyordum genede karışmadım yanlış anlaşılmamak için.. Kızla arada sırada gene kaçamakça şakalaşıp cicimli cucumlu konuşuyorduk ama oda bende bunun aramızda bir kardeş bağı olduğunu çok rahat biliyordu. Yakın bir zamanda kız arkadaşıma demişki: ilkönce arkadaşlarına güven demiş. Oda demişki ben kardeşlerime güveniyorum. Kızda anlatmış olayı, şimdi arkadaşımla küsüz.
Sadece bizi küstürmek için yaptı bunu başka birşey değil. Haa benim kızda bir gözüm yok kardeşimin sevgilisi benimde kardeşimdir. Ancak onun yaptığı biraz aştı olayı..
içimi dökmek istedim ..
Aynısı oldu abi aynısı o nun o guzellıgını nasıl bırakabılırım oyle bır p*ç'e sana sorarım aynısını yaptı kızın kapısında az mı agladım ama ne yapayım kızın ablası bıle ıstemedı cunku ıcerken gordu benı onların apartmanın gırısınde oturdum ıcıodum ama ıstemedıler ıste kızın hakkında hep s*x dusunuyodu.
Bı gun oturuoduk arkadas sordu kızı nasıl yapcan dıye o da yapıcam fln deyınce benım tepemın tası attı.Abi ben demı suc onu soyleyın