Merhaba,
Kiz arkadasimin eski telefonu, Nokia n73 uzun suredir dolabimda duruyordu =)
Bugun satmaya karar verdim,ama tuslari basmiyor ve acikcasi modasi gecmis bir telefon oldugu icin yaptirmak istemiyorum ve burda(Hollanda) telefon tamir fiyatlari cok vazla. Bende yaptirmayacagim icin Turkiyede ucuza tuslarini yaptirarak kullanmak isteyen birine satmak istiyorum. telefonu turkiyede pasaporta kayit yaptirmaniz gerekiyor. ama bu yaz ben 5 TL gibi bir miktara yaptirmistim. Telefonun dedigim gibi tuslari basmiyor,ara sira basiyor ara sira basmiyor acikcasi bende anlamis degilim. ve ses ac kapa tusu resmimdede goreceginiz gibi kirik. Bu yuzden 1$ den baslatiyorum satisi. Telefon Kargo ile gonderilecektir.Kargo ucreti,50% ben 50% alan kisi tarafindan odenebilir,ama cok yuksek bir sey degil bir kucuk bir kartona koyup gonderecegim iste
Baslangic- 1$
Artirim- 2$
Hemen Al- 100$ den
60$ Olmustur.
Bitis: Son tekliften 36 Saat sonra
Odemeler Sadece
Paypal Ile alinacaktir.Odeme yapildiktan 24 saat sonra uygun bir kargo sirketi ile postaya verilecektir. Resimleri kucuk ekledim yoksa sayfada cok buyuk gorunuyor,sayfa kayma yapiyordu. Bataryasi normal kullanimda yani muzik vs dinlemezseniz 24-36 saat arasi gidiyor.
Simdi Resimleri Ekliyorum.
Asagidaki Resimde gordugunuz gibi ses ac-kapa tusu kiriktir.
Asagidaki gordugunuz gibi kucuk bir kosesi cikmistir.
Daha vazla sorulariniz var ise,konu altinda yorumlarinizi bildirebilirsiniz.
Kargo Bilgileri :
Istanbul Icin 7 Euro
Istanbul Disi Icin 10 Eurodur
Bu ucretleri 50% yapacagiz.