Æon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz kafanızı yorabilir ama şöyle bir yol izleyin.

En sağdaki il'i başlangıç saati olarak ayarlayın. Daha sonra sola (batıya) geldikçe en sağdaki ilin saatine, iki il arasındaki saat farkını ekleyin.

Örn : Iğdır için iftar vakti : 05:00 olsun. Iğdır ile Ankara arasındaki saat farkını bir database'e veya array olarak kaydedin. Ankara-Iğdır zaman farkı 15dk diyelim. Ankara ile Iğdır arasındaki saat farkını, Iğdır'ın iftar vaktine ekleyin. Sadece Iğdır'ın namaz vakitlerini/iftar vakitlerini girmeniz geriye kalan tüm şehirler için başlangıç olacak.

Bu iş biraz kafanızı yoracaktır ama algoritma/sistematik bir şey oluşturmanız çok daha yararlı olur. Sizin yağtığınız sürekli aynı veriler okunuyor, farklı işlemler yapılıyor. Arada bazılarını güncellemeniz gerekecek. İş resmen işkenceye dönüşecek.

yardımın için sağol. dediğin mantıklı ancak namaz vakitleri sadece bir örnek bunun gibi çok şey var. namaz vakitleri dediğiniz gibi sistematiğe oturur ancak bir sürü bu şekilde durumla karşılaşıyorum. bana başka bir çözüm lazım.

mesela botla bir siteden explode ile veri çekiyorum. çektiğim verileri
1.php
2.php
3.php gibi dosyalara aktarıyorum.
1.php de $i değişkeni 1 olmalı 2.php de 2, 3.php de 3 ..... gibi bişeyi yaptırmam lazım.